Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-10-05 14:37

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/anna-lena-lauren-att-lasa-bocker-man-inte-forstar-ar-det-viktigaste-en-manniska-kan-gora/

BÖCKER | KOMMENTAR

Anna-Lena Laurén: Att läsa böcker man inte förstår är det viktigaste en människa kan göra

”För mig spelar det ingen roll att min elvaåring tycker att Verner von Heidenstam är tråkig. Det tyckte August Strindberg också”, skriver Anna-Lena Laurén.
Illustration: Beata Boucht

Den största tjänst man kan göra sitt barn är att sätta böcker i deras händer som de inte begriper. De utvecklar sitt språk och lär sig att acceptera att de inte förstår allt, skriver DN:s Anna-Lena Laurén, som i år blev utsedd till Årets stilist.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.