Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-04 19:20

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/bland-incelman-och-munkar-pa-osterlen-har-tar-nya-varan-tv-form/

KULTUR

Bland incelmän och munkar på Österlen – här tar nya ”Varan-tv” form

”Incel-Jonas” är en övertaggad incelman, det vill säga en man som lever i ofrivilligt celibat.  Han spelas av Jonas Sykfont som kommer direkt från ett pass på sitt vanliga arbete på Räddningstjänsten. David Wiberg och Anders Andersson spelar hans lagkamrater i en dokusåpa.
Foto: Anders Hansson

Äntligen har skådespelarna blivit de gubbar de försökte gestalta redan som 23-åringar. När Varanteatern spelar in nytt material är både pressen och livserfarenheten större än tidigare.

DN var med när dokusåpan ”Incelmän vs munkar” spelades in i något som mest liknar ett harmoniskt vuxenkollo på Österlen.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.