Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-11-29 21:35

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/erik-galli-gor-tv-serie-om-skammen-over-de-egna-skonhetsoperationerna/

KULTUR

Erik Galli gör tv-serie om skammen över de egna skönhetsoperationerna

– Jag kan sitta och researcha ingrepp som jag aldrig skulle göra själv, som jag inte är intresserad av. Med den nördigheten kommer också att jag lättare än andra ser när folk gjort ingrepp, säger Erik Galli.
Foto: Alexander Mahmoud

Allt fler svenskar genomgår skönhetsoperationer, men för många förblir ingreppen en hemlighet. För journalisten Erik Galli började smygandet för tio år sedan, nu gör han upp med skammen och hemlighållandet i en ny SVT-serie.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.