Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-01-24 23:55

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/goda-matessaer-av-den-belaste-kocken-jens-linder/

Bokrecensioner

Goda matessäer av den beläste kocken Jens Linder

Jens Linder fördjupar sig i den omvälvande mathistorien.
Jens Linder fördjupar sig i den omvälvande mathistorien. Foto: Anna Drivnik

Utmärkande för goda essäer är att läsaren kommer på avvägar och minns. Det gör Fredrik Sjöberg när han läser Jens Linders uppslagsrika historier om mat i ”Frankensteins köttkvarn”.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in