Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-07 17:33

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/greta-thunberg-ni-sager-att-ni-rapporterar-om-klimatkrisen-men-det-gor-ni-inte/

KULTUR

Greta Thunberg: Ni säger att ni rapporterar om klimatkrisen – men det gör ni inte

1 min 52 sek. I veckan besökte klimataktivisten Greta Thunberg Dagens Nyheter för att ställa medierna mot väggen.

I stället för att rapportera om den verkliga klimatkrisen skriver medierna om symptom som gör sig bra på bild. I veckan besökte klimataktivisten Greta Thunberg Dagens Nyheter för att ställa medierna mot väggen. ”Ni är ärligt talat vårt enda hopp. Ingen annan har möjligheten att på den minimala tid vi har på oss nå ut med den information och kunskap som krävs”, skriver hon.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.