Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-07 14:55

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/gunnar-ardelius-pa-intimitetskursen-forstod-jag-att-jag-maste-vaga-vara-man/

BÖCKER

Gunnar Ardelius: På intimitetskursen förstod jag att jag måste våga vara man

Några dagar in på intimitetskursen låg sörjan vi samlat på oss under tretton år som småbarnsföräldrar i en stinkande hög mellan oss, skriver Gunnar Ardelius.
Foto: Sima Korenivski, Arletta Cwalina/Alamy

Kring millennieskiftet fostrade Bang, ”Fittstim” och Nina Björk en hel generation kvinnliga – och manliga – feminister. Den gamla mannen var på väg att dö.

Finns det en ny man i dag? Författaren Gunnar Ardelius åker på tantrainspirerad intimitetskurs för att hitta honom i sig själv.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till valborg!

Alla artiklar gratis till 30 april, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.