Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-17 14:58

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/hbo-max-och-discovery-slas-ihop-2/

FILM

HBO Max och Discovery+ slås ihop

Leslie Grace spelade huvudrollen i Warner Bros Discoverys 90-miljondollarfilm "Batgirl", som var planerad att ha premiär på HBO Max men som skrotades.
Leslie Grace spelade huvudrollen i Warner Bros Discoverys 90-miljondollarfilm "Batgirl", som var planerad att ha premiär på HBO Max men som skrotades. Foto: Robyn Beck/AFP

Till våren 2024 kommer HBO Max och Discovery+ att slås ihop till en strömningstjänst för Europa, rapporterar bland andra Variety.

TT Text

Warner Bros Discovery, som äger de två tjänsterna, har ännu inte uppgett ett namn eller ett pris för den kommande strömningstjänsten. Redan sommaren 2023 ska tjänsten lanseras i USA.

Nyheten kommer tätt efter det att Warner Bros Discovery meddelat att den kommande ”Batgirl”, som nästan var färdigproducerad för HBO Max, inte får någon premiär.

Nu är framtiden oviss för flera andra kommande serier och filmer som tidigare annonserats från Warner Bros Discovery. Det gäller bland annat filmen ”Blue Beetle”, som var planerad att få premiär på HBO Max, men senare sköts fram till att få biopremiär 2023. Nu är frågan om även den kommer att skrotas i likhet med ”Batgirl”, skriver IGN.

Ämnen i artikeln

Film
HBO
Tv-serier

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt