Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-01-31 10:37

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/isabella-lowengrip-startar-ny-podd/

KULTUR

Isabella Löwengrip startar ny podd

Isabella Löwengrip
Foto: Karin Törnblom/TT

Entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip gör podcast tillsammans med författaren och medieprofilen Anna Björklund, skriver Elle. Podden, som fått namnet ”Fint, fult och pengar”, ska bli en mötesplats där podduon reflekterar kring samtiden, kulturen och det kommersiella, säger Löwengrip i ett pressmeddelande.

Isabella Löwengrip, även känd som Blondinbella, har tidigare haft podden ”Isabella söker Sheila” tillsammans med väninnan Sheila Arnell. Nu går hon ihop med författaren och före detta ”Della Q”-medlemmen Anna Björklund för att undersöka fin- och fulkulturen. Löwengrip berättar i ett pressmeddelande att de två verkar inom skilda sfärer, Björklund inom den kulturella och Löwengrip som entreprenör, och att förhoppningen är att deras ”ytterligheter” ska skapa en nyans med olika ”infallsvinklar”.

– Trots att Anna och jag är födda samma år och uppvuxna under samma digitala era så har vi verkat på helt olika arenor där våra liv har tagit olika riktningar. Anna som lever och andas i den kulturella sfären, och jag som satsat mina kort på entreprenörskap. Jag ser fram emot att vi tillsammans kan dela finurliga infallsvinklar kring vår samtid på ett roligt och fascinerande sätt, trots våra ytterligheter, säger Isabella Löwengrip i pressmeddelandet.

Podden lanseras av podcastföretaget Acast med premiär den 2 februari.

Ämnen i artikeln

Poddar

Kommentarsfältet stänger. Nu finns inte längre möjligheten att kommentera artiklar på DN. Vi hoppas att ni som uppskattat att kommentera artiklar ändå fortsätter att engagera er i vår journalistik, och tar debatten vidare på andra vis. Tack alla läsare för ert engagemang!

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt