Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-15 20:42

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/johan-hilton-disneyhelvetet-visar-vad-manskligheten-aldrig-kommer-att-byta-bort/

KULTUR | KRÖNIKA

Johan Hilton: Disneyhelvetet visar vad mänskligheten aldrig kommer att byta bort

Mänskligheten kommer att välja en flygresa till Disney World hellre än klimatomställningens eftergifter.
Mänskligheten kommer att välja en flygresa till Disney World hellre än klimatomställningens eftergifter. Foto: AaronP/Bauer-Griffin/TT

Det är på Disney World i Florida, bland mil efter mil av nöjeslysten, ditflugen last som Johan Hilton förstår att det här kommer mänskligheten aldrig att byta bort, inte på några villkors vis. Mot sånt här biter inga klimatargument.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.