Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-20 23:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/justin-bieber-slapper-ny-singel/

Musik

Justin Bieber släpper ny singel

Justin Bieber.
Justin Bieber. Foto: Broadimage/TT

Han har hintat i flera dagar – nu bekräftar Justin Bieber att han har ny musik på gång. På fredag släpps singeln ”Holy”, skriver världsstjärnan själv på Twitter.

TT-DN Text

Släppet är det första sedan albumet ”Changes” som släpptes februari och som fick tveksam kritik.

Bieber ger sig ut på världsturné 2021, en turné som fick skjutas upp på grund av pandemin.

”Ser fram emot att träffa er alla när det är säkert”, har han tidigare skrivit på Twitter om den planerade världsturnén.

Läs mer: Justin Bieber ”vill skydda” Billie Eilish från kändisskapet

Ämnen i artikeln

Musik

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt