Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-11-29 15:58

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/justin-biebers-justice-world-tour-kommer-till-sverige/

MUSIK

Justin Biebers ”Justice world tour” kommer till Sverige

Justin Bieber tillsammans med Hailey Baldwin.
Justin Bieber tillsammans med Hailey Baldwin. Foto: Jordan Strauss/AP

Världsstjärnan Justin Bieber förlänger sin turné ”Justice World Tour” och lägger till två spelningar i Sverige. Totalt kommer han att spela i över 20 länder och ge fler än 90 konserter.

Justin Bieber kommer till Malmöfestivalen Big Slap i augusti nästa år och han spelar i på Tele2 Arena i Stockholm i mars 2023. Världsturnén inleds i Nordamerika i februari 2022 efter att den skjutits på framtiden av pandemin, därefter följer drygt ett år med konserter på fem kontinenter.

– Vi har jobbat hårt för att skapa den bästa showen vi någonsin gjort och vi kan inte bärga oss från att dela den med fansen runt om i världen, säger Justin Bieber i ett pressmeddelande.

”Justice World Tour” blir Justin Biebers första världsturné sedan 2017, då nästan tre miljoner människor kom och såg honom live. I helgens MTV European Music Awards var Bieber nominerade i flest kategorier, men blev tomhänt. I stället var det k-popbandet BTS som tilldelades flest priser.

Läs mer:

Bieber mest lyssnad på i världen

Ed Sheeran prisades för bästa låt på EMA

Ämnen i artikeln

Musik
Skåne
Malmö

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt