Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-27 23:17

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/keeping-up-with-the-kardashians-laggs-ned/

Kultur

”Keeping up with the Kardashians” läggs ned

Bild 1 av 2
Foto: ANGELA WEISS
Bild 2 av 2 Fyra medlemmar av Kardashianfamiljen.
Foto: Jean-Baptiste Lacroix/AFP

Efter 14 år och 20 säsonger stiger familjen Kardashian-Jenner nästa år ner från reality-tv-tronen.

”Det är med tungt hjärta som vi säger hej då till ’Keeping up with the Kardashians’”, skriver Kim Kardashian West på Instagram.

TT Text

Familjen Kardashian-Jenner meddelar att nästa säsong av serien ”Keeping up with the Kardashians”, säsong 20, blir den sista. Den säsong som har premiär i USA torsdag den 17 september är nummer 19 i ordningen och därmed blir det först nästa år som serien läggs ned, rapporterar E Online.

”Det är med tungt hjärta som vi säger hej då till ’Keeping up with the Kardashians’. Efter 14 år, 20 säsonger och hundratals avsnitt samt flera spin off-serier har vi som familj bestämt oss för att den här speciella resan är över”, skriver familjemedlemmarna i sociala medier.

”Keeping up with the Kardashians” hade premiär 2007 och har gjort familjen Kardashian-Jenner världsberömd. Den kretsar kring mamma Kris Jenner och barnen Kourtney, Kim, Khloé, Rob, Kendall och Kylie. Inlägget på sociala medier är även signerat Kourtney Kardashians tidigare partner, Scott Disick.

Kris Jenners före detta partner Caitlyn Jenner hoppade av serien efter dess trettonde säsong.

Förutom tv-framgångarna har flera av familjemedlemmarna lyckats som entreprenörer och tjänat stora pengar på bland annat smink, parfym och underkläder. Och de räknas även som några av världens mest inflytelserika kändisar på sociala medier.

Den yngsta systern, Kylie Jenner, hamnar i topp tillsammans med sin svåger, Kim Kardashian Wests make Kanye West, när finanstidningen Forbes listar de kändisar som tjänat mest under 2020.

När Kylie Jenner 2018 lade upp en bild på sin nyfödda dotter Stormi på Instagram fick den 16 miljoner gillamarkeringar, ett rekord som höll sig i över ett år, och när hon 2018 skrev på Twitter att hon slutat använda Snapchat föll dess aktie med 6,1 procent och börsvärdet minskade med strax över 10 miljarder.

Ämnen i artikeln

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt