Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-12-03 18:35

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/kulturhuset-stadsteatern-har-fatt-ny-vd/

KULTUR

Kulturhuset Stadsteatern har fått ny vd

Foto: Jonas Malmström

Malin Dahlberg är utsedd till ny vd för Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. Hon har haft posten som tillförordnad vd sedan den 15 januari 2020. Sedan 2018 har hon även haft rollen som vice vd.

TT Text

”Jag är väldigt glad över det fortsatta förtroendet, jag känner verksamheten och medarbetarna och vet vilken styrka vi besitter. Vi ska reflektera hela samhället och för att kunna göra det ska vi bredda det konstnärliga utbudet ännu mer. Vår verksamhet är en viktig del i det demokratiska samhället”, säger Malin Dahlberg i ett pressmeddelande.

Malin Dahlberg har tidigare en längre chefs- och ledarerfarenhet från andra kulturinstitutioner, däribland Svenska Filminstitutet, Parks & Resorts och Cirkus Cirkör.

Ämnen i artikeln

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt