Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-25 13:08

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/laleh-gor-konsert-pa-ullevi-nasta-ar/

MUSIK

Laleh gör konsert på Ullevi nästa år

Laleh
Laleh Foto: Gustaf Thörn

Den 10 juni nästa år återvänder Laleh till sin gamla hemstad Göteborg för att ge sin hittills största konsert i karriären – på Ullevi.

Hon blir därmed den första svenska kvinnliga soloartisten någonsin att hålla en egen konsert på den legendariska arenan.

– Ullevi var en plats där jag som liten fotbollstjej gick för att titta på Gais eller stå utanför vid grinden och få autografer från mina favoritspelare, så nu, efter alla år känns det lite extra speciellt, jag kommer dock inte ha med mig min fotboll, tror jag, säger artisten i ett pressmeddelande.

Biljetter till konserten släpps på fredag. Samma dag ger hon ut sin nya singel ”Change”.

Ämnen i artikeln

Musik
Göteborg
Laleh

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt