Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-03-23 11:51

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/liberalerna-i-stockholm-darfor-kommer-vi-aldrig-att-samarbeta-med-sd/

KULTURDEBATT

Kulturdebatt. Liberalerna i Stockholm: Därför kommer vi aldrig att samarbeta med SD

Isabel Smedberg-Palmqvist (L), vice ordförande i kulturnämnden i Stockholms stad och Jan Jönsson, oppositionsborgarråd och gruppledare för Liberalerna i Stockholm
Foto: Kate Gabor, Marc Femenia

För oss är det uppenbart vad Sverigedemokraterna vill: lägga om kulturpolitiken i nationalistisk riktning och detaljstyra kulturen. Men Liberalerna i Stockholms stad kommer aldrig att kompromissa bort den fria kulturen, skriver Jan Jönsson, oppositionsborgarråd, och Isabel Smedberg-Palmqvist, vice ordförande i kulturnämnden.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till nationaldagen.

Alla artiklar gratis fram till 6 juni, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.