Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-24 07:53

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/ny-black-panther-borjar-spelas-in-i-sommar/

Film

Ny ”Black Panther” börjar spelas in i sommar

Ur ”Black Panther”.
Ur ”Black Panther”. Foto: Marvel

Planerna på en uppföljare till superhjältefilmen ”Black Panther” börjar ta form. Nu står det klart att ”Narcos: Mexico”-skådespelaren Tenoch Huerta ansluter till rollistan och att inspelningarna sätter igång i juli nästa år, skriver Hollywood Reporter.

TT Text

Inspelningen skulle ha satt i gång i vår, men planerna fick göras om sedan Chadwick Boseman, som spelade Black Panther i succén från 2018, plötsligt gick bort i cancer i somras. Hur filmen ändå ska spelas in utan sin huvudrollsinnehavare är ännu inte känt.

Även uppföljaren regisseras av Ryan Coogler. Skådespelarna Letitia Wright, Lupita Nyong’o, Winston Duke och Angela Bassett väntas återvända till sina roller.

Läs mer: Inlägg om Bosemans dödsbud mest gillat på Twitter någonsin

Ämnen i artikeln

Film
Marvel

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt