Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-10-24 06:01

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/ny-bondskadespelare-utses-forst-2022/

FILM

Ny Bondskådespelare utses först 2022

Daniel Craig och Ana de Armas i nya Bondfilmen ”No time to die” som får Sverigepremiär på torsdag.
Daniel Craig och Ana de Armas i nya Bondfilmen ”No time to die” som får Sverigepremiär på torsdag. Foto: Alamy

Med världspremiären av nya Bondfilmen ”No time to die” för dörren har spekulationerna om vem som ska ta över rollen som 007 efter Daniel Craig tagit ny fart.

TT Text

Tom Hardy och James Norton är namn som flitigt nämnts och på senare tid har även ”Familjen Bridgerton”-skådespelaren Regé-Jean Page seglat upp som en möjlig kandidat.

Men förhoppningarna om att saken skulle få ett snabbt avgörande grusades på måndagen av Bondproducenten Barbara Broccoli, skriver Hollywood Reporter.

I en intervju med BBC Radio 4:s morgonnyheter säger Broccoli att något beslut om vem som ska kliva in i Craigs blodbestänkta brogues inte kommer att fattas förrän tidigast 2022.

– Vi tänker inte alls på det nu utan vill att Daniel ska ha sin högtidsstund. Nästa år börjar vi tänka på framtiden, säger hon till BBC.

Läs mer:

Nya Bondregissören: David Dencik är ett geni!

Daniel Craig om sista Bondfilmen: En underbar film

Ämnen i artikeln

Film
James Bond

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt