Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-10-24 00:00

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/paren-som-tavlar-i-pa-sparet/

KULTUR

Här är paren som tävlar i ”På spåret”

Kristian Luuk och Fredrik Lindström, programledare och domare i ”På spåret”.
Kristian Luuk och Fredrik Lindström, programledare och domare i ”På spåret”. Foto: Bo Håkansson/Bilduppdraget/SVT

Magdalena Forsberg och tv-ankaret Claes Elfsberg får chansen att försvara titeln som mästare i ”På spåret”. Bland nykomlingarna finns radioprofilen och DN-medarbetaren Hanna Hellquist som tävlar tillsammans med komikern Ina Lundström.

På onsdagskvällen presenteras höstens deltagare i det populära tv-programmet På spåret av programledaren Kristian Luuk och domaren Fredrik Lindström. Programmet kommer att sändas på fredagskvällar med start den 26 november.

Som vanligt är det tre par som möter varandra i tre olika grupper, sammanlagt 18 tävlande i nio lag. Flera deltagare är nya, andra återkommer från tidigare år.

SVT:s  reporter och programledare Carina Bergfeldt tävlar tillsammans med TV4:s politiska kommentator Marcus Oscarsson.

Artisten Jason ”Timbuktu” Diakité tog sig till semifinal 2014. Den här gången har han stjärnkocken Marcus Samuelsson vid sin sida.

Agnes Wold, överläkare och professor i klinisk bakteriologi, är ny i sammanhanget men tävlar med ”På spåret”-veteranen och radioprofilen Christer Lundberg.

Humorduon Dilan Apak och Moa Lundqvist återkommer i höstens upplaga av ”På spåret”.  Patrik Arve som tävlar med journalisten Irena Pozar. Radioprogramledaren Farah Abadi  tävlar med underhållaren Johan Glans. Komikern Jonatan Unge tävlar tillsammans med journalisten och programledaren Cecilia Düringer.

Ämnen i artikeln

SVT

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt