Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-19 19:45

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/snille-smak-och-konsten-att-retuschera-historien/

BÖCKER

Snille, smak och konsten att retuschera historien

Bild 1 av 2
Bild 2 av 2 Per Wästberg på väg till sammanträde i Börshuset.
Foto: Jonas Lindkvist

I ”Utsikt från stol nummer 12” ser Per Wästberg tillbaka på sina företrädare i Svenska Akademien. Per Svensson läser en underhållande förfädershistoria som blir mer problematisk när de senare årens tumult hanteras.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in