Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-23 19:38

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/south-park-gor-coronaspecial/

Film

”South Park” gör coronaspecial

Vad spelade Randy i ”South Park” för roll för coronavirusets utbrott? Det avslöjas i ett kommande timslångt specialavsnitt av humorlångköraren, skriver Dark Horizons.

TT Text

Avsnittet, som helt och hållet fokuserar på pandemin, sänds på Comedy Central den 30 september. Förutom Randys syndabocksroll skildrar ”South Park”-skaparna också hur det är för pojkgänget att börja gå till skolan som vanligt igen – trots att inget är som vanligt i coronatider.

Under seriens 23 år långa historia har producenterna aldrig tidigare gjort ett avsnitt längre än en halvtimma. Däremot syntes figurerna i långfilmsformat år 1999, då ”South Park: Bigger, longer and uncut” släpptes.

Än så länge är det oklart när den nya säsongen av serien kommer att börja sändas, men ”South Park” har fått grönt ljus fram till och med 2022.

Ämnen i artikeln

Film

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt