Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-27 04:06

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/spellista-dn-valjer-latar-att-dansa-sjalv-till-pa-coronadiscot/

Musik

Spellista - DN väljer låtar att dansa själv till på coronadiscot

Nu är det slutfestat, säger statsminister Stefan Löfven. Men även om pandemin tömmer nattklubbarnas dansgolv behöver musiken inte tystna. DN listar låtarna som du ensamdansar bäst till hemma.

DN Text

I helgen återinförs regeln på max 50 sittande personer på klubbar med dans – vilket i praktiken innebär att nattklubbarna inte kan hålla öppet. Trösta dig med ett hemmaparty i din ensamhet, och släpp loss till ”Dancing on my own”, ”Home and dry”, ”I wanna dance with somebody (who loves me)” och tretton andra dansklassiker.

Ämnen i artikeln

Musik

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt