Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-19 09:35

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/stromningstjansten-paramount-lanseras-i-sverige/

Film

Strömningstjänsten Paramount+ lanseras i Sverige

Kevin Costner i ”Yellowstone” som kommer släppas på Paramount+.
Kevin Costner i ”Yellowstone” som kommer släppas på Paramount+. Foto: Paramount/TT

Ännu en strömningstjänst ger sig in på den svenska marknaden när Paramount+ lanseras i början av nästa år. Med tjänsten kommer det att finnas film och tv-serier från bland annat CBS, Paramount Network, Showtime och MTV.

Redan 2017 lanserades Paramount+ som kabel-tv-tjänst men i början av 2021 blir den en i raden av strömningstjänster i appformat för svenska användare.

På Paramount+ kommer det finnas över 6.000 avsnitt och filmer från hela Viacom CBS. I utbudet syns bland annat Showtimeserien ”First ladies” och premiären av tv-serien ”Halo” släpps också på strömningstjänsten.

”I och med den här återlanseringen kommer vi att bli en storspelare på streamingmarknaden och en självklar underhållningsplattform för tittare i alla åldrar”, säger Jesper Dahl, nordisk vd på Viacom CBS Nordics, i ett pressmeddelande.

Under 2021 har också originalinnehåll premiär på sajten, till exempel tv-serien ”Lioness” som produceras av Jill Wagner.

Läs mer: Då ger sig Disney+ in i det svenska strömningskriget

Ämnen i artikeln

Film
Tv-serier

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt