Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-01-24 21:16

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/sweden-rock-gar-ut-med-varning/

Musik

Sweden Rock går ut med varning

Sweden Rock-festivalen 2019
Sweden Rock-festivalen 2019 Foto: Hanna Franzén/TT

Sweden Rock varnar för falska Facebooksidor och hemsidor som felaktigt beskriver sommarens festival som en onlinefestival, skriver Blekinge Läns Tidning.

TT Text

– Vi känner inte till dessa organisationers syfte med att lägga upp Facebookevenemang i vårt namn och med vår logotyp och grafik. Vi kan inte heller se att de har någon direkt ekonomisk vinning i det, säger Sofia Lindqvist Lacinai, pressansvarig för Sweden Rock, till tidningen.

Fjolårets festival ställdes in på grund av pandemin och arrangörerna vet ännu inte om sommarens Sweden Rock kan genomföras som planerat men förberedelserna pågår för fullt. Merparten av dem som köpte biljetter i fjol har sparat dem till den festival som man hoppas blir av i sommar.

Ämnen i artikeln

Musik

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt