Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-09-28 20:04

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/terrorexperten-jag-onskar-fler-vagat-sta-upp-mot-morka-krafter-i-var-demokrati/

BÖCKER

Terrorexperten: ”Jag önskar fler vågat stå upp mot mörka krafter i vår demokrati”

”Jag vill berätta för mina söner vad jag har sysslat med” säger Magnus Ranstorp. Frånvaron från familjen är en av anledningarna till att han nu valt att sammanfatta sin karriär.
Foto: Maja Karlström

Med boken ”Från terrorns frontlinjer” vill Magnus Ranstorp lotsa in läsaren till den värld som präglat hans karriär som ibland mest påmint om en actionthriller. Som expert på terrorism vill han bredda förståelsen för vår tids mest infekterade konflikter.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis till lucia.

Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.