Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-11-29 04:57

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/veronica-maggio-och-maneskin-till-lollapalooza-i-stockholm/

MUSIK

Veronica Maggio och Måneskin till Lollapalooza i Stockholm

Eurovisionvinnarna Måneskin är klara för Lollapalooza nästa sommar.
Eurovisionvinnarna Måneskin är klara för Lollapalooza nästa sommar. Foto: Robin Utrecht/Shutterstock

Internationella stjärnor som Pearl Jam, Post Malone och Doja Cat kommer till festivalen Lollapalooza i Stockholm nästa sommar. Flera av dem skulle spelat på sommarens upplaga som ställdes in på grund av pandemin.

Lollapalooza ska för andra gången äga rum i Stockholm sommaren 2022, efter att festivalen blivit uppskjuten till följd av coronapandemin. Flera världsartister som Pearl Jam, Post Malone, Doja Cat, Eurovisionvinnarna Måneskin och Kid LAROI kommer till festivalen. Dessutom uppträder flera flera svenska stjärnor likt Veronica Maggio, Benjamin Ingrosso, Tove Lo och Timbuktu.

– Efter en lång väntan ser vi fram emot att skapa en historisk festivalsommar tillsammans med några av de främsta internationella och svenska stjärnorna här hemma i Stockholm, säger Anna Sjölund, konsert- och festivalchef på Live Nation i ett pressmeddelande.

Totalt ska fler än 60 artister medverka på Lollapaloza som planeras till 1-3 juli nästa sommar.

Ämnen i artikeln

Musik

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt