Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-01-31 08:26

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/zlatan-ibrahimovic-jag-har-gjort-manga-misstag-det-betyder-att-jag-ar-mansklig/

2 min 7 sek. – Jag är inte rädd eller för feg för att våga berätta. Tvärt om. Det är ingenting jag behöver gömma, utan jag berättar öppet så att man förstår personen bättre.
KULTUR

Zlatan Ibrahimovic: Jag har gjort många misstag, det betyder att jag är mänsklig

MILANO. Han har ägnat ett liv åt att slå sig fram i en värld av maskulin tävlingskultur. När Zlatan Ibrahimovic nu släpper sin nya bok ”Adrenalina” erkänner han också sina fel och brister. I ett samtal med Malena Johansson och Thomas Karlsson pratar han om att axla en faderligare roll och skräcken för att sluta spela fotboll.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte

Läs gratis i 100 dagar!

Alla artiklar gratis i 100 dagar, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.

Bild 1 av 11
Foto: Thomas Karlsson
Bild 2 av 11
Foto: Thomas Karlsson
Bild 3 av 11
Foto: Thomas Karlsson
Bild 6 av 11
Foto: Thomas Karlsson