Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-05 11:35

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ledare/huvudledare/syna-individperspektivet/

LEDARE

Ledare: Syna individperspektivet

I dag möts folkpartister från hela landet för ett två dagar långt inspirationsmöte i Västerås. På talarlistan finns bland andra jämställdhetsministern Maria Arnholm. Redan i går berättade Christer Nylander, som arbetar med det nya partiprogrammet, att jämställdhetsbonusen bör fördubblas. Och om inte det ger önskad effekt på uttaget av föräldraledigheten vill partiet införa en tredje pappamånad. Detta är modesta förslag jämfört med vad som tidigare diskuterats, men budskapet är att partiet ska märkas mer inom jämställdhetspolitiken.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.