Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-26 22:34

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/livsstil/bo-hogt-vid-havet/

LIVSSTIL

Bo högt vid havet

Bild 1 av 6 Hållö fyr. Fyren och kapellet.
Foto: Jannike Kihlberg
Bild 2 av 6 En övernattning vid Hållö fyr är något extra. Här växer trift och viol och fågeläggen ligger direkt på klipphällen. Ett brudpar har valt fyren som plats för vigseln.
Foto: Jannike Kihlberg
Bild 3 av 6 En övernattning vid Hållö fyr är något extra. Här växer trift och viol och fågeläggen ligger direkt på klipphällen. Ett brudpar har valt fyren som plats för vigseln.
Foto: Jannike Kihlberg
Bild 4 av 6 En övernattning vid Hållö fyr är något extra. Här växer trift och viol och fågeläggen ligger direkt på klipphällen. Ett brudpar har valt fyren som plats för vigseln.
Foto: Jannike Kihlberg
Bild 5 av 6 En övernattning vid Hållö fyr är något extra. Här växer trift och viol och fågeläggen ligger direkt på klipphällen. Ett brudpar har valt fyren som plats för vigseln.
Foto: Jannike Kihlberg
Bild 6 av 6 En övernattning vid Hållö fyr är något extra. Här växer trift och viol och fågeläggen ligger direkt på klipphällen. Ett brudpar har valt fyren som plats för vigseln.
Foto: Jannike Kihlberg

Rum med utsikt. Att bo vid en fyr är en speciell upplevelse. Horisonter, hav och lagom känsla av dramatik. För den som längtar finns över tjugo fyrplatser att bo på längs Sveriges kuster.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Vi kunde inte ladda Klarna. Var god försök senare.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.