Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-23 05:31

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/livsstil/bo-hogt-vid-havet/

LIVSSTIL

Bo högt vid havet

Bild 1 av 6 Hållö fyr. Fyren och kapellet.
Foto: Jannike Kihlberg
Bild 2 av 6 En övernattning vid Hållö fyr är något extra. Här växer trift och viol och fågeläggen ligger direkt på klipphällen. Ett brudpar har valt fyren som plats för vigseln.
Foto: Jannike Kihlberg
Bild 3 av 6 En övernattning vid Hållö fyr är något extra. Här växer trift och viol och fågeläggen ligger direkt på klipphällen. Ett brudpar har valt fyren som plats för vigseln.
Foto: Jannike Kihlberg
Bild 4 av 6 En övernattning vid Hållö fyr är något extra. Här växer trift och viol och fågeläggen ligger direkt på klipphällen. Ett brudpar har valt fyren som plats för vigseln.
Foto: Jannike Kihlberg
Bild 5 av 6 En övernattning vid Hållö fyr är något extra. Här växer trift och viol och fågeläggen ligger direkt på klipphällen. Ett brudpar har valt fyren som plats för vigseln.
Foto: Jannike Kihlberg
Bild 6 av 6 En övernattning vid Hållö fyr är något extra. Här växer trift och viol och fågeläggen ligger direkt på klipphällen. Ett brudpar har valt fyren som plats för vigseln.
Foto: Jannike Kihlberg

Rum med utsikt. Att bo vid en fyr är en speciell upplevelse. Horisonter, hav och lagom känsla av dramatik. För den som längtar finns över tjugo fyrplatser att bo på längs Sveriges kuster.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in