Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-21 22:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/livsstil/carola-jag-har-blivit-svarfangad-med-aren/

Livsstil

Carola: Jag har blivit svårfångad med åren

Bild 1 av 5 I parken Björklunds hage i Norra Ängby blir Carola direkt igenkänd av tre tjejkompisar (Hanna Linné, Alice Klevfors och Ella Holmström, Ella skymtar till höger i bild) som gärna skjuter på när hon gungar.
Foto: Eva Tedesjö
Bild 2 av 5 Carola använder sig av 30 års erfarenhet när hon instrue­rar och ­tipsar sina sångar­elever i ”The Voice” om hur man kan röra sig på scen.
Foto: Eva Tedesjö
Bild 3 av 5 ”La Maison Blanche” (Vita huset) står det på skylten vid infartsstigen till Carolas hus. Hennes hem är fyllt med saker som hon samlat på sig genom åren. Där trängs, i en ombonad röra, bland annat tre pianon och ett trumset med vitrinskåp, vaser, doftljus, jättekandelabrar, vinställ och tre stora biblar.
Foto: Eva Tedesjö
Bild 4 av 5 Carola och Amadeus.
Foto: Mikael SJöberg / Scanpix
Bild 5 av 5 Carola flyttade till Bromma för några år sedan. En favoritbutik är Lantliv & Trädgård vid Ängbyplan där hon gärna letar bland antikviteter och porslin eller köper en blombukett.
Foto: Eva Tedesjö

Varje svensk har en åsikt om Carola Häggkvist. Hon har blivit hyllad, hånad och älskad i nästan 30 år. Under senvintern har vi sett henne som coach i talangtävlingen ”The Voice” och snart är hon aktuell som bok. DN Söndag fick ­komma hem till en svensk ikon.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in