Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-03-04 21:24

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/livsstil/carola-jag-har-blivit-svarfangad-med-aren/

Livsstil

Carola: Jag har blivit svårfångad med åren

Bild 1 av 5 I parken Björklunds hage i Norra Ängby blir Carola direkt igenkänd av tre tjejkompisar (Hanna Linné, Alice Klevfors och Ella Holmström, Ella skymtar till höger i bild) som gärna skjuter på när hon gungar.
Foto: Eva Tedesjö
Bild 2 av 5 Carola använder sig av 30 års erfarenhet när hon instrue­rar och ­tipsar sina sångar­elever i ”The Voice” om hur man kan röra sig på scen.
Foto: Eva Tedesjö
Bild 3 av 5 ”La Maison Blanche” (Vita huset) står det på skylten vid infartsstigen till Carolas hus. Hennes hem är fyllt med saker som hon samlat på sig genom åren. Där trängs, i en ombonad röra, bland annat tre pianon och ett trumset med vitrinskåp, vaser, doftljus, jättekandelabrar, vinställ och tre stora biblar.
Foto: Eva Tedesjö
Bild 4 av 5 Carola och Amadeus.
Foto: Mikael SJöberg / Scanpix
Bild 5 av 5 Carola flyttade till Bromma för några år sedan. En favoritbutik är Lantliv & Trädgård vid Ängbyplan där hon gärna letar bland antikviteter och porslin eller köper en blombukett.
Foto: Eva Tedesjö

Varje svensk har en åsikt om Carola Häggkvist. Hon har blivit hyllad, hånad och älskad i nästan 30 år. Under senvintern har vi sett henne som coach i talangtävlingen ”The Voice” och snart är hon aktuell som bok. DN Söndag fick ­komma hem till en svensk ikon.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in