Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-22 11:05

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/livsstil/markta-for-livet/

LIVSSTIL

Märkta för livet

Bild 1 av 11 Felicia Lundgren. Ålder: 19 år. Gör: Går sista året på Värmdö gymnasium. Tatuering: Hela högerarmen, hyllning till farfar.
Foto: Nicklas Thegerström
Bild 2 av 11 Karin Camitz. Ålder: 56 år. Gör: Barnmorska på Special-BB, Södersjukhuset. Tatuering: Skyddsängel på övre ryggen, med de tre barnens namn.
Foto: Nicklas Thegerström
Bild 3 av 11 Hedvig Manswell Hasselgren. Ålder: 31 år. Gör: Webbredaktör på reklambyrå. Tatuering: Nästan hela vänster sida av kroppen är fylld.
Foto: Nicklas Thegerström
Bild 4 av 11 Meira Höglund. Ålder: 36 år. Gör: Undersköterska, Special-BB på Södersjukhuset. Tatuering: Barnens namn och kärleksförklaring till mormor på armarna.
Foto: Nicklas Thegerström
Bild 5 av 11 Jimmy Molnàr. Ålder: 27 år. Gör: Annonssäljare på SBS Discovery Radio. Tatuering: Hela högerarmen, plus hyllning till död vän.
Foto: Nicklas Thegerström
Bild 6 av 11 Bosse Ljungström. Ålder: 70 år. Gör: AD, resenär. Tatuering: Khmersymboler över hela ryggen.
Foto: Nicklas Thegerström
Bild 7 av 11 Kristoffer D’Afflitto. Ålder: 32 år. Gör: Polisinspektör. Tatuering: Hela armarna och ryggen, dödskallar, tiger.
Foto: Nicklas Thegerström
Bild 8 av 11 Emma Brossner Skawonius. Ålder: 34 år. Gör: Aktivistsamordnare på Amnesty. Tatuering: Tecken för döttrarnas namn på armen och i nacken. Martin Johanson. Ålder: 33 år. Gör: Brandingenjör och kvalitetschef på Briab. Tatuering: Tecken för döttrarnas namn på armen och i nacken.
Bild 9 av 11 Silvia Ingolfsdottir. Ålder: 37 år. Gör: Åklagare på City Åklagarkammare. Tatuering: Två små, en på handleden och en på foten.
Foto: Nicklas Thegerström
Bild 10 av 11 Silvia Ingolfsdottir
Foto: Nicklas Thegerström
Bild 11 av 11 Johan Åkermark. Ålder: 46 år. Gör: Brottmålsadvokat, delägare i Advokaterna. Tatuering: Överarmarna och ryggen, gjorde den första som 14-åring.
Foto: Nicklas Thegerström

En död farfar. Ett älskat barn. Dagens tatueringar är mer än bara vackra utsmyckningar. De visar vad som är viktigt för bäraren.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in