Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-20 08:37

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/livsstil/sa-fixar-du-biffen/

Livsstil

Så fixar du biffen

Bild 1 av 4 Att låta köttet vila en stund innan man skär upp det är ett av Katarina Westlunds grilltips.
Foto: Peter Holgersson / RUNPIX & Bildbyrån
Bild 2 av 4
Foto: Peter Holgersson / RUNPIX & Bildbyrån
Bild 3 av 4
Foto: Peter Holgersson / RUNPIX & Bildbyrån
Bild 4 av 4
Foto: Peter Holgersson / RUNPIX & Bildbyrån

Kol eller briketter? Hur får man fyr på grillen och vad smaksätter man köttet med? Kockläraren Katarina Westlund vet hur grillningen blir lyckad.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in