Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2018-12-15 19:25

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/10-tips-som-gor-dig-till-en-battre-matlagare/

Mat & Dryck

10 tips som gör dig till en bättre matlagare

Blanda salladen i sista stund, salta köttet i förväg och glöm för allt i världen inte att smaka av!
Blanda salladen i sista stund, salta köttet i förväg och glöm för allt i världen inte att smaka av! Foto: Beatrice Lundborg
För att bli en bra matlagare krävs erfarenhet och vana. Men det finns en del smarta tips som kan vara till stor hjälp. DN Söndags kock Jens Linder ger sina bästa råd om hur man höjer sin nivå i köket, och bjuder på recept på en enkel men pålitligt helgmiddag.
Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in