Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-09-25 19:44

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/10-tips-som-gor-dig-till-en-battre-matlagare/

MAT & DRYCK

10 tips som gör dig till en bättre matlagare

Blanda salladen i sista stund, salta köttet i förväg och glöm för allt i världen inte att smaka av!
Foto: Beatrice Lundborg

För att bli en bra matlagare krävs erfarenhet och vana. Men det finns en del smarta tips som kan vara till stor hjälp. DN Söndags kock Jens Linder ger sina bästa råd om hur man höjer sin nivå i köket, och bjuder på recept på en enkel men pålitligt helgmiddag.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.