Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-12-07 10:19

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/24-ol-som-gor-vantan-pa-julen-godare/

DRYCK

24 öl som gör väntan på julen godare

Vad gömmer sig bakom luckorna i årets julölskalender?
Vad gömmer sig bakom luckorna i årets julölskalender?

Många av landets mindre bryggerier gör egna julölstolkningar – och redan nu går de att beställa i hela Sverige. DN:s Sanna Lindberg har testat sig igenom utbudet och satt ihop en kalender med 24 luckor som gör väntan på julen godare. Klicka och se vad som gömmer sig bakom luckan.

Läs mer om öl, vin och andra drycker

Här hittar du recept på julmatsfavoriterna

Ämnen i artikeln

Dryck
Jul
Öltips

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt