Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-10 03:31

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/agg-lamm-kyckling-och-persikor-till-pask/

MAT & DRYCK

Ägg, lamm, kyckling och persikor till påsk

Påskmat som smakar sol.
Foto: Fredrik Funck

Påsken är en högtid som lovar pånyttfödelse och liv. Lägg lite extra tid på att laga en god och vacker måltid även om det bara är för den närmaste familjen. Jens Linder bjuder bland annat på ägg och lamm, som sig bör. Lagom för ett mindre sällskap i påskhelgen.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte

Läs gratis i 100 dagar!

Alla artiklar gratis i 100 dagar, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.