Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-05-28 10:21

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/agg-lamm-kyckling-och-persikor-till-pask/

Mat & Dryck

Ägg, lamm, kyckling och persikor till påsk

Påskmat som smakar sol.
Påskmat som smakar sol. Foto: Fredrik Funck

Påsken är en högtid som lovar pånyttfödelse och liv. Lägg lite extra tid på att laga en god och vacker måltid även om det bara är för den närmaste familjen. Jens Linder bjuder bland annat på ägg och lamm, som sig bör. Lagom för ett mindre sällskap i påskhelgen.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in