Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-10-29 21:29

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/at-gott-och-gor-gott/

Mat & Dryck

Ät gott som gör gott – för både hälsan och miljön

Sötpotatis med fyllning, till vänster, och rotfruktssoppa.
Sötpotatis med fyllning, till vänster, och rotfruktssoppa. Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Hur ska man äta om man både vill ta hand om sin hälsa och värna planeten? Det reder miljöforskaren Johan Rockström och kocken Malin Landqvist ut i en ny kokbok.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in