I många hundra år har britterna lunchat på bröd, pickels och ost, vilket sedan länge kallas ploughmans lunch – plöjarens lunch. Picklingen är mycket enkel att göra. Här är min personliga version, som ändå ligger nära traditionen. Kan man få tag på maltvinäger så är det godast, men den säljs sällan i Sverige. Servera till ostbrickan eller klicka på olika smörgåsar med ost, skinka eller korv.
DIGITAL PRENUMERATION
Läs gratis hela sommaren.
Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.
Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.