Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-05-31 18:50

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/de-hade-jobbat-med-restaurangen-i-flera-ar-sedan-kom-corona/

Mat & Dryck

De hade jobbat med restaurangen i flera år – sedan kom corona

I februari kunde Viktor Lejon och Dorotea Malmegård äntligen öppna sin alldeles egna restaurang. Men inget blev som de hade trott.
I februari kunde Viktor Lejon och Dorotea Malmegård äntligen öppna sin alldeles egna restaurang. Men inget blev som de hade trott. Foto: Lotta Härdelin

Krog-Stockholm hade surrat hela vintern. Men när Dorotea Malmegård och Viktor Lejon äntligen öppnade sin första egna restaurang, stod coronakrisen utanför dörren. Från en dag till en annan började borden bokas av. Vad gör man då med kylen full av mat?
Här är historien om deras restaurangdröm.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in