Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-01 09:43

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/dovhjortscarpaccio-med-sardellmajo-fladerbarskapris-och-lojrom/

RECEPT

Dovhjortscarpaccio med sardellmajo, fläderbärskapris och löjrom

Exakt vilken styckningsdetalj man väljer här är inte det viktigaste, men det måste vara en köttbit som går att skiva tunt och sedan banka ut ännu tunnare. Som alltid när man handskas med rått kött är det viktigt med bra hygien.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte

Läs gratis i 100 dagar!

Alla artiklar gratis i 100 dagar, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.