Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-02-20 10:10

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/dryck/de-brygger-cider-pa-svenska-frukter-och-bar/

Dryck

De brygger drycker på svenska frukter och bär

Karl Sjöström och Mikael Nypelius har nyligen kommit ut med boken ”Cider­revolution! Din DIY-guide till cider & pét-nat” (Natur & Kultur).
Karl Sjöström och Mikael Nypelius har nyligen kommit ut med boken ”Cider­revolution! Din DIY-guide till cider & pét-nat” (Natur & Kultur). Foto: Fredrik Skogkvist

Karl Sjöström och Mikael Nypelius testar sig fram och brygger både stilla och kolsyrade drycker på svenska frukter och bär.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in