Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-02-28 22:22

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/dryck/hedda-spendrup-oppnar-bryggeri-ol-ska-vara-enkelt-och-roligt/

Dryck

Hedda Spendrup öppnar bryggeri: ”Öl ska vara enkelt och roligt”

Hedda Spendrup öppnar snart Omaka, ett centralt beläget bryggeri med tillhörande restaurang i Stockholm.
Hedda Spendrup öppnar snart Omaka, ett centralt beläget bryggeri med tillhörande restaurang i Stockholm. Foto: Kevin Chang

Att Hedda Spendrup skulle bli bryggare var – namnet till trots – ingen självklarhet. När hon i början av nästa år öppnar Omaka, ett kombinerat bryggeri och restaurang, skiljer det sig avsevärt från vad familjen tidigare gjort.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in