Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-05-29 00:38

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/dryck/opretentiost-till-saval-pizza-som-sjotunga/

Mat & Dryck

Opretentiöst till såväl pizza som sjötunga

Skördearbetet i Baujolais är tungt och svettigt, backarna är branta och gångarna trånga. Ingen annanstans i världen odlas vinstockarna så tätt.
Skördearbetet i Baujolais är tungt och svettigt, backarna är branta och gångarna trånga. Ingen annanstans i världen odlas vinstockarna så tätt. Bild: Claes Brodda
Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in