Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-10-26 13:52

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/duka-upp-till-hostfest-med-sallader/

Mat & Dryck

Duka upp till höstfest med sallader

Marion Ringborg och Linn Söderström drar snart i gång pop up-restaurangen Garba.
Marion Ringborg och Linn Söderström drar snart i gång pop up-restaurangen Garba. Foto: Anette Nantell

Grönt, gult och lila – de här härliga höstsalladerna är lika färg- som smakrika. Frossa i säsongens fina råvaror och servera salladerna som förrätt eller tillbehör.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in