Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-13 01:42

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/fargstark-mat-som-gor-vardagen-godare/

Mat & Dryck

Färgstark mat som gör vardagen godare

Citrussallad med hirs och ingefärsbakad lax, till vänster, och kokos- och ingefärskål med torsk och quinoa.
Citrussallad med hirs och ingefärsbakad lax, till vänster, och kokos- och ingefärskål med torsk och quinoa. Foto: Sofia Kallner

Det spelar ingen roll hur nyttig maten är om den inte också är god, är dietisterna Caroline Wilbois och Johanna Anderssons mantra. I sin gemensamma kokbok vill de fokusera på bra vardagsmat och hälsosamma matmönster.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in