Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-16 14:19

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/fem-recept-med-saltet-i-huvudrollen/

MAT & DRYCK

Fem recept med saltet i huvudrollen

Rödvinssaltet lyfter lammfilén, en palett av salt till majskolvarna och en saltlakritssås passar bra med ananasens sötsyrliga karaktär.
Rödvinssaltet lyfter lammfilén, en palett av salt till majskolvarna och en saltlakritssås passar bra med ananasens sötsyrliga karaktär. Foto: Beatrice Lundborg

Upptäck din egen saltfavorit när olika sorter får ge smak åt de ugnsbakade majskolvarna. Här är recepten där saltet lockar fram det bästa ur grönsaker, kött, fisk och frukt.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in