Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-09-27 20:53

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/fem-satt-att-bevara-sommarens-smaker/

MAT & DRYCK

Fem sätt att bevara sommarens smaker

Nu är det högsäsong för att sylta och safta – men det finns fler bra tekniker om man vill bevara årets skörd. Jens Linder lär ut hur du picklar, konfiterar, fermenterar och kokar in.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.