Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-05-11 20:00

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/framtidens-stjarnkockar-i-hetluften/

MAT & DRYCK

Framtidens stjärnkockar i hetluften

Andreas Hedlund, Årets kock 2002, visar tekniken för blivande kockarna Lina Blomberg, Elin Erwid och William Friman.
Andreas Hedlund, Årets kock 2002, visar tekniken för blivande kockarna Lina Blomberg, Elin Erwid och William Friman. Bild: Anette Nantell

En etta musselsoppa! En etta och en tvåa röding! De första beställningarna från matsalen ropas ut av Bengt Sundberg, lärare på Stockholms hotell- och restaurangskola vid Globen. Pulsen stiger i köket.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in