Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-11-19 07:27

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/franska-favoriter-smaksatta-med-respekt-och-karlek/

Mat & Dryck

Franska favoriter smaksatta med respekt och kärlek

Galettes bretonnes (bovetegaletter från Bretagne) och Flan aux oeufs (karamelliserad pudding). Bild: Rickard Rönnerstam

Den franske bagaren Sébastien Boudets engagemang för bättre bröd har inspirerat många. Själv inspirerades han så mycket av de kockar han träffat att han återvänt till sina föräldrars kök i franska Rochefort och samlat de bästa recepten i en kokbok.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in