Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-08 07:50

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/frasig-cheddarkrans-med-rosmarin/

RECEPT

Frasig cheddarkrans med rosmarin

Ostbrödet gräddas i en sockerkaksform för att få fin form, men går även att grädda på en plåt. Då kan gräddningstiden minska något. Om varje bulle vänds i olja blir brödet extra frasigt. Smörj även formen med överdrivet mycket smör. Vilken slags cheddar man väljer påverkar smaken. Jag gillar att använda en kraftfull, vällagrad cheddarost, men även en amerikansk, mildare, orange cheddar ger ett härligt bröd.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till valborg!

Alla artiklar gratis till 30 april, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.