Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-06-02 16:54

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/friterad-kummel-med-sojamajonnas-och-rodkalssallad/

Recept

Friterad kummel med sojamajonnäs och rödkålssallad

Friterad kummel med sojamajonnäs och rödkålssallad.
Friterad kummel med sojamajonnäs och rödkålssallad. Foto: Eva Tedesjö

Det går lika bra att använda långa till det här receptet om man vill. Spara gamla brödkanter, låt dem torka och mixa dem till ett eget ströbröd.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in