Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-08 08:41

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/gloggcrostini/

RECEPT

Glöggcrostini

Gör en sort eller prova allihop! Förbered gärna både crostini och röror, men lägg ihop dem strax före servering, annars blir de mjuka. Om det blir lite röror över är de perfekta till sallader, på julbordet eller att klicka i en varm vintersoppa.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till valborg!

Alla artiklar gratis till 30 april, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.